SmartArt
Abonnemang

Vill du satsa på din konst?

SmartArt Abonnemang = Ett nära och hållbart sammarbete

Du får hjälp att planera din utställning och marknadsföring. Du får stöd och coaching i ditt skapande. Du får tillgång till  mina kanaler och mina kontakter.

 Abonnemang 6 månader 600:-/månad, 12 månader 500:-/månad (3 månaders uppsägningstid) Ingår 1 utställning/halvår.

Detta ingår i detta koncept:Utställning (ingen provision), planering,  markandsföring, coaching, tips&råd, utformande av annons och intervju, försäljning i webshop till 30% provision. Plats på samlingsutställningar (kulturnatt och vårsalong) och under abonnemangstiden i galleriet. 

 Kontakta mig nedan för mer information eller tecknande av abonemang.

 

 Vad krävs för att lyckas med sin konst?

Alla kan kalla sig konstnär men att kunna få inkomster så att man kan bli konstnär som lever på sin konst helt eller delvis är något annat och en dröm som många har...... 

Konst är en uttrycksform. Först och främst är det viktigt att ta reda på vad man vill uttrycka. Det är också viktigt att välja uttrycksform, pröva många olika tekniker om man  redan hittat det.

När man bestämt sig så kan det vara en god idé att man lär sig grunderna inom sin konsart. Man bör ta reda på om det finns olika tekniker och metoder. För att kunna bli konstnär är det också viktigt att man lär sig från andra.

Träning ger färdighet, och för att man ska bli bra på någonting så är det viktigt att man lägger ner mycket tid på det. Ska man bli konstnär så krävs det att man tar sig tid för sin konst varje dag. 

När man känner att man har utvecklats så att man har teknisk kunskap så innebär inte det att man kan leva på det, och att man direkt får kunder, utan det krävs oftast mycket mer. För att folk ska kunna ta del av det man gjort så kan det vara bra att man skapar en konstportfölj med konst som man skapat. Idagens läga kan det vara genom en sida på nätet.

Ett sätt att visa upp sin konst och samtidigt se vilka reaktioner man får på sin konst är att hålla en utställning.

En utställningen kräver att man förbereder sig väl. Förutom att måla till utställningen ska marknadsföring och planering av det hela ske. Tänk på att utställningen hänger ihop. Du som konstnär har huvudansvaret men du behöver en aktör som hyr ut. De som står för utställningen har ofta rutiner som ska följas. Att ha en  nära relation till den som står som ansvarig för lokalerna kan vara bra då denna kan säkerligen också ge dig goda tips och råd på vägen. 

Har man kontakt och satsar långsiktigt med någon så ökar chanserna att denna person kan hjälpa till med saker som gör att man verkligen kan lyckas som konstnär. Det är viktigt att synas och visa upp sin konst, det kan man göra genom att ha en egen hemsida eller via sociala medier.

Man bör även ha en budget när man skall lansera sin konst, via en aktör som hyr ut yta till din utställning kan du få tips på alternativ på inramningar, du kan även få möjlighet att sälja i en webshop tillsammans med andra konstnärer genom ett sådant företag.

Skaffa dig flera ben att stå på och bestäm dig.

Jag står redo att försöka hjälpa dig med det jag kan....

Välkommen med din itresseaanmälan eller ytterligare frågor.

Suzanne Sjödin