SmartArt
Abonnemang

Vill du satsa på din konst?

SmartArt Abonnemang = Ett nära och hållbart sammarbete

Du får hjälp att planera din utställning och marknadsföring. Du får stöd och coaching i ditt skapande. Du får tillgång till  mina kanaler och mina kontakter.

 

1.Abonnemang i 6 månader 600:-/månad (1månads uppsägningstid). Ingår 1 utställning i lilla rummet. 

2.Abonnemang 12 månader 500:-/månad (3 månaders uppsägningstid) Ingår 2 utställningar i lilla rummet/1 utställning i båda rummen.

Detta ingår i båda dessa koncept:Utställning (ingen provision), planering,  markandsföring, coaching, tips&råd, utformande av annons och intervju, försäljning i webshop till 30% provision. Plats på samlingsutställningar (kulturnatt och vårsalong) och under abonnemangstiden i galleriet. 

 Kontakta mig nedan för mer information eller tecknande av abonemang.

 

 Vad krävs för att lyckas med sin konst?

Att bli konstnär är en dröm som många har, men det är inte lätt att lyckas. 

Först och främst är det viktigt att man lär sig om sig själv och om sin egen konst. För att veta hur man ska gå tillväga så är det viktig att komma fram till vad man vill säga och vilken teknik man vill använda.

När man bestämt sig så är det viktigt att man lär sig grunderna inom sin konsart. Man bör ta reda på om det finns olika tekniker och metoder. För att kunna bli konstnär är det också viktigt att man lär sig från andra. Det kan innebära att man bör gå kurser.

Träning ger färdighet, och för att man ska bli bra på någonting så är det viktigt att man lägger ner mycket tid på det. Ska man bli konstnär så krävs det att man tar sig tid för sin konst varje dag.

En annan viktig sak är att ta reda på vad andra tycker om det man gör. Det är viktigt att man tar reda på vad de tycker om, och vad de tycker att man behöver förbättra. 

När man känner att man är redo som konstnär så innebär inte det att man kan leva på det, och att man direkt får kunder, utan det krävs oftast mycket mer. För att folk ska kunna ta del av det man gjort så är det viktigt att man skapar en konstportfölj med konst som man skapat.

Dessutom är det viktigt att man försöker få kontakt med personer som befinner sig inom konstvärlden. Får man kontakt med någon så ökar chanserna att denna person kan hjälpa till med saker som gör att man verkligen kan lyckas som konstnär. Det är viktigt att synas och visa upp sin konst, det kan man göra genom att ha en egen hemsida eller via sociala medier.

Ett sätt att visa upp sin konst och samtidigt se vilka reaktioner man får på sin konst är att hålla en utställning

En utställningen kräveratt man förbereder sig väl. Förutom att måla till utställningen ska marknadsföring och planering av det hela ske. Du som konstnär har huvudansvaret men du behöver en aktör som hyr ut. De som står för utställningen har ofta rutiner och viljor som måste tillgodoses och följas. Att ha en  nära relation till den som står som ansvarig för lokalerna kan vara bra då denna kan säkerligen också ge dig goda tips och råd på vägen.

Exempel på förberedelser:
Lista över konstverkens titlar.
Nummerlappar som man kan ha för att markera de olika konstverken.
Klisterlappar  att markera sålda och reserverade verk med.
En informationspärm där man kan läsa om dig och din karriär.