Utställningar

Ställ ut i butik & webshop

Ställ ut din konst

Är du etablerad konstnär/konsthantverkare eller nyfiken nybörjare? My Art Factory ser till att du får synas och märkas. Intresserad? Fyll i formuläret nedan med dina frågor, funderingar, önskemål eller bokningar. 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyll i formulär

Hur funkar det?

Min idé är ett "Hållbart företagande". Kunden och företaget har en längre relation med högre kvalitet. Konceptet går ut på att ställa ut sin konst och att efter utställningen sälja sin konst i webshopen under en längre tid. 1 möten ingår för att planera utställningen så att du som konstnär kan uppnå en hög kvalitet på din utställning. 

I lokalens lite mindre rum finns väggytor att hyra.

Kostaden är 500:- för 1 väggyta och det finns 5 platser att boka.

Utställningsperioderna är 3 veckor med början i slutet av månaden.  Under 1 vecka efter utställning läggs dina verk upp i webshopen. Din konst säljs sedan under 6 månader i min  webshop. Om vi båda är nöjda med samarbetet kan ett nytt avtal upprättas med försäljning i webshop eller/och butik.

Provision under utställningens 3 veckor och 6 månader i webshop är 50%. (under juni 2018 gäller fortfarande 30% provision)
 
Ansök genom att skicka in 2 bilder som är representativa för dig som konstnär och ett CV. Bilderna skall ha en kvalitet så att de sedan kan läggas i webshopen. Tänk på att välja konst som hänger ihop lite och kan utgöra en del av en utställning med flera konstnärer. Din konst skall även hålla galleristandard vad det gäller inramning mm. Beskriv varför och när du vill ställa ut hos oss, eventuella tankar om målet med ditt konstnärskap och syftet med din utställning. Vi får många förfrågningar, endast ansökningar som innehåller ovan nämda önskemål och inkommer via vårt formulär här på sidan behandlas.  

I samarbete med konstföreningen My Art Friends gör vi sedan ett urval från de ansökningar vi fått in.

Hjärtligt Välkommen!

 

Ansök

Pågående utställningar

Hösten 2018

Sökbar

 

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

       Pågående Utställning          Kommande utställningar

28 APRIL - 18 Maj 2018

Suzanne Sjödin


I dag om ett år!

Deltagare i TV serien som handlar om att förverkliga drömmar.

Jag lever min dröm 3 dagar i veckan och andas konst.

Välkommen att se min samling.

Suzanne Sjödin 

Sommarutställning JUNI 2018

LEDIGT FÖR UTSTÄLLLARE, 300:-/person

 

 Samlinsutställning med plats för ca:10 utställare.

Först till kvarn med ett visst urval.

Skicka 2 bilder som representerar dig.

Utställningen pågår 2/6-21/6

Välkommen med din ansökan!