KÖP- OCH LEVERANSVILLKORLEVERANSVILLKOR

Normal leveranstid är cirka 3-8 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket.

I vissa fall ingår inte transportkostnaden i beställningen, då tillkommer det. I dessa fall skall det stå i texten om produkten.

 

 

 

ÅNGERRÄTT/REKLAMATION

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 14 dagar), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Då vi inte ligger på något lager utan trycker produkterna efter beställning, gäller inte distansavtalslagen i de fall ni köper produkter med tryck. Kontakta oss om du inte är nöjd med din produkt, vi vill lyssna på våra kunder.

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid ny produkt, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Emaljmuggarna

Emaljmuggarna har en svart emaljerad kant och är av vit emaljerad plåt av högsta kvalitet.Trycket sublimeras vilket borgar för hög kvalitet och bestående tryck, diskmaskinssäkert(ejindustrimaskin).Din mugg ska vara emaljerat på hela ut- och insida men på insidan av örat när inte alltidemaljen hela vägen, vilket gör att det kan bli lite plåt som är utan färg, detta är för attmuggarna hängs på tork i örat. Dock gör detta ingen skillnad för muggens funktion utan detär helt normalt i framställningen av emaljmuggar. Den svarta målade kanten på muggarna ärhandmålad och är inte helt jämn utan det kan skifta lite från mugg till mugg. Självaemaljmuggen tål hög värme men eftersom att trycket värms in i muggen kan det hända attditt motiv blir suddigt och förstört om muggen utsätts för tex öppen eld under flera minuter.Så varma drycker går bra men inte öppen eld.