Månadens konstnär Hanna Silverljung

11 januari 2020

Få en inblick i Hanna Silverljungs värld!

Ni som ser Hannas konst, får en inblick i hennes värld. Hannas konst speglar hennes tankar och känslor via färger.  Sin inspiration får hon genom att läsa om konststilar och från naturen. 

Hanna berättar :

-Det har alltid varit min dröm att vara konstnär. Konst för mig är glädje och skapande. Jag är en självlärd konstnär och jag har sedan jag var liten varit intresserad av att måla och teckna. Jag tycker det är fint med naturmotiv, landskap. Jag känner mig glad och lugn när jag målar natur.  Jag är och jag har alltid varit intresserad av konst.

Hanna är fascinerad av att se hur man skapar konst av olika tekniker/material och hur man kan gör fina tavlor och konstverk. Hon berättar om ett målarminne:

-Jag minns när jag var på klassresa till Öland när jag läste på det estetiska programmet med bildinriktning och jag satte själv ute och målade vid havet.

Hanna känner sig glad och lugn när hon målar. Lugn är den känsla hon vill förmedla med min konst.  Att ha ett bra liv fyllt av lycka och framgång är viktigt för Hanna och vi önskar henne all lycka och välgång när hon nu tar steget till ett samarbetet med My Art Factory i Norrköping.  

Hanna målar i akvarell hon har deltagit på höstsalong i Åtvidaberg år 2016.